De voor het drukken geschikte 2000gsm-Brand schatte Akoestisch HUISDIER voelde Comités Meetkunde het vormen

Plaats van herkomst China
Merknaam Acousound
Certificering ASTM E84-A, EN13501-B, Intertek, OEKO TUV, SGS,
Modelnummer Standaardhuisdieren akoestische panelen
Min. bestelaantal 100 vierkante meters
Verpakking Details Standaard uitvoerende kartons; Pallets; Aangepaste pakketten.
Levertijd 10-15 dagen
Betalingscondities T/T, L/C
Levering vermogen sqm 200000 per maand
Productdetails
productnaam Standaardhuisdieren akoestische panelen Materiaal 100% HUISDIER (polyester)
Toepassing Akoestische oplossing, Kantoormeubilair NRC 0.6-0.75
Afmetingen Lengte: 150mm Diameter: 300mm Dikte 12mm
Dichtheid 1300gsm -2000gsm Vlamclassificatie De Klasse A van ASTM E84; EN13501 klasse B
Kleur 47 Beschikbare kleuren of aangepaste pantonekleuren Certificering SGS,Intertek,TUV,OEKO
Oppervlaktebehandeling Vlot, voor het drukken geschikt Gesteunde verwerking Meetkunde die, het groeven, het beveling vormen
Hoog licht

2000gsm HUISDIER Gevoelde Comités

,

brand geschatte HUISDIER Gevoelde Comités

,

de voor het drukken geschikte brand schatte akoestische panelen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Beschrijving

Het HUISDIER is een zeer energy-efficient verpakkingsmateriaal. Hoewel zijn grondstoffen worden afgeleid uit ruwe olie en aardgas. Lt. gunstige duurzaamheid geniet zeer van een profiel in vergelijking met glas, aluminium en andere materialen, zijn nog hogere duurzaamheidssprongen bij het recycling wordt geïntroduceerd, aangezien ongeveer 40% van het energieverbruik van het HUISDIER aan zijn die " middelenergie“ - de energie inherent in zijn grondstoffen wordt opgesloten toe te schrijven is die kunnen door recycling worden heroverd en worden opnieuw gebruikt.

Het 3D stereopaneel is een pre-finished akoestische die muurtegel wordt om een modern binnenlands en open die gebied tot stand te brengen, flexibel wordt ontworpen ontworpen om in om het even welk binnenmilieu te zijn. Dit is een lichtgewicht half randproduct dat tot een modern en decoratief binnenland terwijl het helpen om reverberatie te verminderen en controleachtergrondgeluiden te helpen zal leiden.

 

De voor het drukken geschikte 2000gsm-Brand schatte Akoestisch HUISDIER voelde Comités Meetkunde het vormen 0Ideaal voor het gebruiken in:

Klaslokalen

Bibliotheken

Stille het leren gebieden

Muziekruimten

Open planbureaus

 

Eigenschap

  1. Geluiddempende vlam - vertrager: Elimineer correcte onzuiverheden, verbeter taalduidelijkheid, en word het aangewezen geluiddempende materiaal voor binnenhuisarchitectuur.

  2. Thermische isolatie: De polyestervezel is heet gedrukt die door geavanceerd technisch en uit katoenen vorm wordt samengesteld, die licht van lage aan middelgrote frequentie absorbeert.

  3. Natuurlijke milieubescherming: De polyestervezel is heet door geavanceerd technisch wordt gedrukt en is in de vorm van katoen dat natuurlijk en milieuvriendelijk, niet-toxisch en onschadelijk.

  4. Gezondheid en comfort: Geen irritatie aan de huid, onschadelijk op lange termijn aan het menselijke lichaam, goed voor gezondheid.

  5. Het tevredenstellen aan de ogen en comfortabel aan de oren. Het Acousoundcomité is een universele akoestische oplossing voor elke plaats en behoefte. Het paneel wordt gemaakt van Gevoeld HUISDIER - een zacht en poreus die materiaal, voor zijn correct-absorptieeigenschappen wordt gekend. Het Acousoundcomité nodigt u uit creatief om te worden - met elf kleuren en een brede waaier van toepassingen, zijn de ontwerpmogelijkheden echt endles

  6. eenvoudige oplossingen: de slimme productieinnovaties en de onconventionele materiële keuzen die op het eerste gezicht eenvoudig kunnen schijnen, kunnen het product en zijn milieu drastisch verbeteren. het ‚stodde‘ HUISDIER vond het akoestische paneel kan in menig opzicht worden geïnstalleerd, creërend verschillende auditieve waarden.

  7. het tevredenstellen aan het oog: Aangezien het akoestische ontwerp aan grote ruimten essentieel is geworden, komen de nieuwe akoestische ontwerpelementen aan het voorste gedeelte. Gevoeld gemaakt van HUISDIERENplastiek (Polyethyleen Terephalate, of gerecycleerde plastic water en sodaflessen) in de schijnwerper als ‚gaan-aan‘ materiaal is gesprongen dat geluid terwijl het aanbieden van een nieuw palet voor zowel visueel als akoestisch ontwerp absorbeert.

     

FAQ

Q: Wat is de minimumordehoeveelheid?

A: Wij steunen kleine sleeporde van 5pcs voor voorraadproducten en 100pcs als begin voor de producten van de douaneproductie.

Q: Hoe kan ik een steekproef vóór orde krijgen?

A: Wij verstrekken vrije steekproeven die voor kwaliteitstest door uitdrukkelijk verschepen. Normaal komen de steekproeven in 5 werkdagen aan.

Q: Wat is uw betalingstermijn?

A: Normaal de betaling van 30% T/T als storting, evenwichtig vóór verzending. De regelmatige cliënten zullen van betere betalingstermijnen worden voorzien.

Q: Wat is levertijd voor mijn orden?

A: Het is normaal 7-15days voor regelmatige productie.

Q: Kan ik aan uw fabriek bezoeken.

A: Ja. Wij kunnen niet wachten om u in onze fabriek te zien.

 

Waarom ons kies

Met uitstekend de dienstteam en gevorderd technologieplatform, bieden wij klanten de vermenselijkte, professionele en moderne diensten aan van uitstekende kwaliteit; wij zijn geëngageerd aan de productie, onderzoek en ontwikkeling van groene bouwmaterialen en de toepassing van technische innovatie, en het gebiedende product het testen rapport zal tot een groen en milieu correct milieu voor u leiden. Het bedrijf integreert onophoudelijk uitstekende middelen in de architecturale decoratie en de akoestische industrie, strevend naar verschillende klant bieden de groepen gediversifieerde samenwerkingsmogelijkheden en realiseren win-win waarde.


De voor het drukken geschikte 2000gsm-Brand schatte Akoestisch HUISDIER voelde Comités Meetkunde het vormen 1

De voor het drukken geschikte 2000gsm-Brand schatte Akoestisch HUISDIER voelde Comités Meetkunde het vormen 2