Zwarte TUV 25mm Vlekkencomité Steun - steun

Plaats van herkomst Suzhou, China
Merknaam Acousound
Certificering SGS, TUV, INTERTEK
Modelnummer Acy-02
Min. bestelaantal 200PCS
Prijs US$2
Verpakking Details Kartons
Levertijd 5-8 het werkdagen
Betalingscondities L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen 1000 PCS/7-DAGEN
Productdetails
naam Brackers voor de Comités van de Bureauprivacy materiaal Aluminium
Kleuren Zwart boutlengte 25mm 30mm
Schroeftype M6 Schroefgrootte 10mm
Steungrootte 33x42mm toepassing Het bevestigen van het bureauscherm op des
Hoog licht

25mm Vlekkencomité Steun - steun

,

TUV Comité Steun - steun

,

TUV paneelsteun

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Beschrijving

Het wordt gemaakt van Aluminium, licht en stevig en omvat schroeven. En het is zeer gemakkelijk om het van de privacyscherm of bescheidenheid panelen in 3 eenvoudige stappen te installeren. Deze duiken/bureau opzetten steunen zijn compatibel met alle bureaubovenkanten ongeacht hun dikte op. En aanpassing bout en het opzetten de schroeven zijn inbegrepen in de doos.

Zwarte TUV 25mm Vlekkencomité Steun - steun 0

Voorschot

Stap 1 Gebruik een schroevedraaier om de klembasis te demonteren;

Stap 2 Pasvorm de pakking in de klem;

Stap 3 Plaats op de lijst of het Cdeel en haalt met een schroevedraaier aan;

Stap 4 Plaats de verdeling in het midden van de klem, sluit de overkant van klem en haalt met de schroevedraaier aan.

 

Ons team:

Ontwerp en ontwikkelingsteam: ons ontwerp en ontwikkelingsteam zijn een team dat wetenschap beklemtoont en professionele en technische capaciteit benadrukt. Het kan aan allerlei behoeften van klanten op een globale manier voldoen. Het neemt het technologieonderzoek en het ontwikkelingsteam als kern, en neemt octrooien als belangrijke weg van de ondernemingsontwikkeling.

Productieteam: bouw akoestisch productie en bouw de dienstsysteem met hart op, bouw een rijp en volledig team door ons, en wijs aannemers, kwaliteitsinspecteurs, budgeters, materieel personeel, materiaalpersoneel, veiligheidsambtenaren en personeel van speciale types van het werk volgens de projectvereisten toe. De professionele nadruk, hartgrondige investering, elk geproduceerd product heeft het overeenkomstige gebiedende testrapport.

Op de markt brengend team: een op de markt brengend team met hartstocht, creativiteit, integriteit en capaciteit, die bij het front vechten om de bedrijfszakendoelen te bereiken. Wij zijn geëngageerd aan nauwkeurig het plaatsen van en het bevorderen van producten door het creatieve denken, en creëren grotere waarde voor ondernemingen met de minste investering.

Klantenserviceteam: wij hebben een klantenserviceplatform die de gehele wereld behandelen. Wij hangen altijd het de dienstconcept aan „eerst georiënteerde eerlijkheid, klant“, en streven ernaar om de menselijke, professionele en moderne professionele diensten voor klanten tot stand te brengen

 

FAQ

Q: Wat is de minimumordehoeveelheid?

A: Wij steunen kleine sleeporde van 5pcs voor voorraadproducten en 100pcs als begin voor de producten van de douaneproductie.

Q: Hoe kan ik een steekproef vóór orde krijgen?

A: Wij verstrekken vrije steekproeven die voor kwaliteitstest door uitdrukkelijk verschepen. Normaal komen de steekproeven in 5 werkdagen aan.

Q: Wat is uw betalingstermijn?

A: Normaal de betaling van 30% T/T als storting, evenwichtig vóór verzending. De regelmatige cliënten zullen van betere betalingstermijnen worden voorzien.

Q: Wat is levertijd voor mijn orden?

A: Het is normaal 7-15days voor regelmatige productie.

Q: Kan ik aan uw fabriek bezoeken.

A: Ja. Wij kunnen niet wachten om u in onze fabriek te zien.

Zwarte TUV 25mm Vlekkencomité Steun - steun 1