9mm Intertek Akoestische Plafondraad in Muziekzalen

Plaats van herkomst China
Merknaam Acousound
Certificering ASTM E84-A, EN13501-B, Intertek, OEKO TUV, SGS,
Modelnummer HUISDIEREN akoestische panelen
Min. bestelaantal 100 vierkante meters
Verpakking Details Standaard uitvoerende kartons; Pallets; Aangepaste pakketten.
Levertijd 10-15 dagen
Betalingscondities T/T, L/C
Levering vermogen sqm 200000 per maand
Productdetails
Productnaam HUISDIEREN akoestische panelen materiaal Polyestervezel (HUISDIER)
Dikte 9mm Afmetingen 1200*600mm, Aangepaste grootte
NRC 0.6-0.75 dichtheid 1300gsm - 3500gsm
Kleur 47 Beschikbare kleuren of aangepaste pantonekleuren Vuurvast Ja
toepassing Akoestische oplossing, Kantoormeubilair Certificering SGS,Intertek,TUV,OEKO
Oppervlaktebehandeling Vlot Gesteunde verwerking Meetkunde die, het groeven, het beveling vormen
Hoog licht

Raad van het Intertek de Akoestische Plafond

,

9mm akoestische plafondraad

,

9mm geluid dat panelen bevochtigt

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Beschrijving

De akoestische eigenschappen van elk van akoestische panelen zijn zeer gelijkaardig, met allemaal die ongeveer 100% van inherente correcte energie absorberen bij medio en hogere frequentiegebieden. Voel vrij om Sabine-absorptiecoëfficiënten bij uw vrije tijd te vergelijken. Deze materiële types worden meestal onderscheiden door hun visuele verschijning. Een belangrijke overweging voor om het even welk correct absorptiepaneel, niettemin, is dikte.

Het productieproces van HUISDIER is een opmerkelijk schoon proces. Er is geen negatief gevolg op milieu. Geen chemisch product wordt gebruikt samen met een zeer laag energieproces. Het HUISDIER door Al ongebruikt product zoals schrootknipsels enz. is rekupereerbare 100% en terug in het productieproces geweest om de vezel te maken. Er is GEEN beschikbaar afval.

 

Ideaal voor het gebruiken in:

Klaslokalen

Bibliotheken

Stille het leren gebieden

Muziekruimten

Open planbureaus

 

Eigenschap

  1. Geluiddempende vlam - vertrager: Elimineer correcte onzuiverheden, verbeter taalduidelijkheid, en word het aangewezen geluiddempende materiaal voor binnenhuisarchitectuur.

  2. Thermische isolatie: De polyestervezel is heet gedrukt die door geavanceerd technisch en uit katoenen vorm wordt samengesteld, die licht van lage aan middelgrote frequentie absorbeert.

  3. Natuurlijke milieubescherming: De polyestervezel is heet door geavanceerd technisch wordt gedrukt en is in de vorm van katoen dat natuurlijk en milieuvriendelijk, niet-toxisch en onschadelijk.

  4. Gezondheid en comfort: Geen irritatie aan de huid, onschadelijk op lange termijn aan het menselijke lichaam, goed voor gezondheid.

  5. Het tevredenstellen aan de ogen en comfortabel aan de oren. Het Acousoundcomité is een universele akoestische oplossing voor elke plaats en behoefte. Het paneel wordt gemaakt van Gevoeld HUISDIER - een zacht en poreus die materiaal, voor zijn correct-absorptieeigenschappen wordt gekend. Het Acousoundcomité nodigt u uit creatief om te worden - met elf kleuren en een brede waaier van toepassingen, zijn de ontwerpmogelijkheden echt endles

  6. eenvoudige oplossingen: de slimme productieinnovaties en de onconventionele materiële keuzen die op het eerste gezicht eenvoudig kunnen schijnen, kunnen het product en zijn milieu drastisch verbeteren. het ‚stodde‘ HUISDIER vond het akoestische paneel kan in menig opzicht worden geïnstalleerd, creërend verschillende auditieve waarden.

  7. het tevredenstellen aan het oog: Aangezien het akoestische ontwerp aan grote ruimten essentieel is geworden, komen de nieuwe akoestische ontwerpelementen aan het voorste gedeelte. Gevoeld gemaakt van HUISDIERENplastiek (Polyethyleen Terephalate, of gerecycleerde plastic water en sodaflessen) in de schijnwerper als ‚gaan-aan‘ materiaal is gesprongen dat geluid terwijl het aanbieden van een nieuw palet voor zowel visueel als akoestisch ontwerp absorbeert.

    9mm Intertek Akoestische Plafondraad in Muziekzalen 0

FAQ

Q: Wat is de minimumordehoeveelheid?

A: Wij steunen kleine sleeporde van 5pcs voor voorraadproducten en 100pcs als begin voor de producten van de douaneproductie.

Q: Hoe kan ik een steekproef vóór orde krijgen?

A: Wij verstrekken vrije steekproeven die voor kwaliteitstest door uitdrukkelijk verschepen. Normaal komen de steekproeven in 5 werkdagen aan.

Q: Wat is uw betalingstermijn?

A: Normaal de betaling van 30% T/T als storting, evenwichtig vóór verzending. De regelmatige cliënten zullen van betere betalingstermijnen worden voorzien.

Q: Wat is levertijd voor mijn orden?

A: Het is normaal 7-15days voor regelmatige productie.

Q: Kan ik aan uw fabriek bezoeken.

A: Ja. Wij kunnen niet wachten om u in onze fabriek te zien.

 

Waarom ons kies

Met uitstekend de dienstteam en gevorderd technologieplatform, bieden wij klanten de vermenselijkte, professionele en moderne diensten aan van uitstekende kwaliteit; wij zijn geëngageerd aan de productie, onderzoek en ontwikkeling van groene bouwmaterialen en de toepassing van technische innovatie, en het gebiedende product het testen rapport zal tot een groen en milieu correct milieu voor u leiden. Het bedrijf integreert onophoudelijk uitstekende middelen in de architecturale decoratie en de akoestische industrie, strevend naar verschillende klant bieden de groepen gediversifieerde samenwerkingsmogelijkheden en realiseren win-win waarde.

 

9mm Intertek Akoestische Plafondraad in Muziekzalen 1

9mm Intertek Akoestische Plafondraad in Muziekzalen 2