1900gsm polyester Akoestische Comités

Plaats van herkomst China
Merknaam Acousound
Certificering ASTM E84-A, EN13501-B, Intertek, OEKO TUV, SGS,
Modelnummer Polyester akoestische panelen
Min. bestelaantal 100 vierkante meters
Verpakking Details Standaard uitvoerende kartons; Pallets; Aangepaste pakketten.
Levertijd 10-15 dagen
Betalingscondities T/T, L/C
Levering vermogen sqm 200000 per maand
Productdetails
Productnaam 9mm Polyester akoestische panelen materiaal Polyestervezel (HUISDIER)
Dikte 9mm Afmetingen 600*600mm; Aangepaste grootte
dichtheid 1300gsm, 1900gsm NRC 0.6-0.75
Kleur 47 Beschikbare kleuren of aangepaste pantonekleuren toepassing Akoestische oplossing, Kantoormeubilair
Vlamclassificatie De Klasse A van ASTM E84; EN13501 klasse B Certificering SGS,Intertek,TUV,OEKO
Oppervlaktebehandeling Vlot, voor het drukken geschikt Gesteunde verwerking Meetkunde die, het groeven, het beveling vormen
Hoog licht

NRC 0

,

75 Polyester Akoestische Comités

,

1900gsm polyester Akoestische Comités

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productomschrijving

Het HUISDIER is een zeer energy-efficient verpakkingsmateriaal. Hoewel zijn grondstoffen worden afgeleid uit ruwe olie en aardgas. Lt. gunstige duurzaamheid geniet zeer van een profiel in vergelijking met glas, aluminium en andere materialen, zijn nog hogere duurzaamheidssprongen bij het recycling wordt geïntroduceerd, aangezien ongeveer 40% van het energieverbruik van het HUISDIER aan zijn die " middelenergie“ - de energie inherent in zijn grondstoffen wordt opgesloten toe te schrijven is die kunnen door recycling worden heroverd en worden opnieuw gebruikt.

 

De correcte absorptiepanelen sluiten akoestische energie (geluid) op en verhinderen het weg van de oppervlakten na te denken die zij hebben behandeld. De panelen worden gebruikt om echo's en bezinningen te elimineren dat de knoeiboel of de kleur muziek en toespraak vergrootte. Deze muurpanelen zullen ook reverberatieniveaus in een ruimte verminderen, die omringend lawaaivermindering kan soms verstrekken.

1900gsm polyester Akoestische Comités 0

Eigenschappen

Geluiddempende vlam - vertrager: Elimineer correcte onzuiverheden, verbeter taalduidelijkheid, en word het aangewezen geluiddempende materiaal voor binnenhuisarchitectuur.

Thermische isolatie: De polyestervezel is heet gedrukt die door geavanceerd technisch en uit katoenen vorm wordt samengesteld, die licht van lage aan middelgrote frequentie absorbeert.

Natuurlijke milieubescherming: De polyestervezel is heet door geavanceerd technisch wordt gedrukt en is in de vorm van katoen dat natuurlijk en milieuvriendelijk, niet-toxisch en onschadelijk.

Gezondheid en comfort: Geen irritatie aan de huid, onschadelijk op lange termijn aan het menselijke lichaam, goed voor gezondheid.

 

 

Toepassingen

Vergaderzalen, Bioskoop, Theater, Klaslokalen, Bibliotheken, Lezingstheaters, Entranceways en gangen, Muziekruimten, Toonzalen, Bureaus, Motorhuizen, Jonge geitjesslaapkamers, Huistheaters, Restaurants, bars en koffie.

 

Kleurengrafiek

1900gsm polyester Akoestische Comités 1

 

Certificatie

1900gsm polyester Akoestische Comités 2

FAQ

Q: Wat is de minimumordehoeveelheid?

A: Wij steunen kleine sleeporde van 5pcs voor voorraadproducten en 100pcs als begin voor de producten van de douaneproductie.

Q: Hoe kan ik een steekproef vóór orde krijgen?

A: Wij verstrekken vrije steekproeven die voor kwaliteitstest door uitdrukkelijk verschepen. Normaal komen de steekproeven in 5 werkdagen aan.

Q: Wat is uw betalingstermijn?

A: Normaal de betaling van 30% T/T als storting, evenwichtig vóór verzending. De regelmatige cliënten zullen van betere betalingstermijnen worden voorzien.

Q: Wat is levertijd voor mijn orden?

A: Het is normaal 7-15days voor regelmatige productie.

Q: Kan ik aan uw fabriek bezoeken.

A: Ja. Wij kunnen niet wachten om u in onze fabriek te zien.

 

 

Ons team:

Ontwerp en ontwikkelingsteam: ons ontwerp en ontwikkelingsteam zijn een team dat wetenschap beklemtoont en professionele en technische capaciteit benadrukt. Het kan aan allerlei behoeften van klanten op een globale manier voldoen. Het neemt het technologieonderzoek en het ontwikkelingsteam als kern, en neemt octrooien als belangrijke weg van de ondernemingsontwikkeling.

Productieteam: bouw akoestisch productie en bouw de dienstsysteem met hart op, bouw een rijp en volledig team door ons, en wijs aannemers, kwaliteitsinspecteurs, budgeters, materieel personeel, materiaalpersoneel, veiligheidsambtenaren en personeel van speciale types van het werk volgens de projectvereisten toe. De professionele nadruk, hartgrondige investering, elk geproduceerd product heeft het overeenkomstige gebiedende testrapport.

Op de markt brengend team: een op de markt brengend team met hartstocht, creativiteit, integriteit en capaciteit, die bij het front vechten om de bedrijfszakendoelen te bereiken. Wij zijn geëngageerd aan nauwkeurig het plaatsen van en het bevorderen van producten door het creatieve denken, en creëren grotere waarde voor ondernemingen met de minste investering.

Klantenserviceteam: wij hebben een klantenserviceplatform die de gehele wereld behandelen. Wij hangen altijd het de dienstconcept aan „eerst georiënteerde eerlijkheid, klant“, en streven ernaar om de menselijke, professionele en moderne professionele diensten voor klanten tot stand te brengen.