9mm Akoestische Plafondcomités

Plaats van herkomst China
Merknaam Acousound
Certificering ASTM E84-A, EN13501-B, Intertek, OEKO TUV, SGS,
Modelnummer Akoestisch plafond
Min. bestelaantal 100 vierkante meters
Verpakking Details Standaard uitvoerende kartons; Pallets; Aangepaste pakketten
Levertijd 10-15 dagen
Betalingscondities T/T, L/C
Levering vermogen sqm 200000 per maand
Productdetails
Productnaam Polyester akoestisch plafond materiaal 100% polyester
NRC 0.6-0.75 Dikte 9mm
Afmeting Douaneontwerp op de tekening wordt gebaseerd die toepassing Akoestische oplossing, bureau, resturant, binnendecoratie
Afmetingen Aangepaste Grootte Vuurvast Ja
Kleur 47 Beschikbare kleuren of aangepaste pantonekleuren Certificering SGS -ASTM E 84 CLASS A EN13501 Class B OEKO"
Oppervlaktebehandeling Vlot, voor het drukken geschikt Gesteunde verwerking Meetkunde die, het groeven, het beveling vormen
Hoog licht

9mm Akoestische Plafondcomités

,

NRC 0

,

6 Akoestische Plafondcomités

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Beschrijving

De geluiddempende plafondpanelen worden gemaakt van 100%-polyester en in plaats van traditionele chemische kleefstoffen thermaal gemaakt. Het huisdier heeft de kenmerken van natuurlijk vuurvast, vochtbestendig, insect-proof, vormbewijs en bacteriënbewijs, en vergt geen chemische additieven. Het paneel wordt ook gebruikt aangezien een speldraad met een hoogte - de kwaliteit eindigt. Deze oplossingen bieden een aantrekkelijk binnenlands ontwerp en een correcte raad aan. Het kan om het even welke verticale oppervlakte in een een trillende, geluidsdempende muur of raad van de vertoningsspeld gemakkelijk veranderen.

 

Voordeel

1.Design flexibiliteit

2.Excellent akoestische prestaties

3.Available in een brede waaier van kleuren

5.Lightweight en gemakkelijk te behandelen

6.Made van 100%-polyestervezel zonder chemische bindmiddelen

7.Manufactured het gebruiken van een minimum van post-consument gerecycleerd materiaal

8.Highly duurzame verstrekkende stabiliteit en prestaties op lange termijn

9.Safe, niet-toxisch, non-irritant en niet een allergie veroorzakend

Deze panelen is zeer efficiënt bij het verminderen van de reverberatietijd in een ruimte, zodat worden de storende achtergrondgeluiden verminderd en de stembegrijpelijkheid is zeer beter.

Het akoestische opgeschorte paneel heeft elegante oppervlakte en de gevoelige textuur, kan in om het even welke ruimte hangen. Werk met lichte verlichting samen, die stereoscopische verschijning tonen, kan uniek plafond tot stand brengen dat geheel en architectuurontwerp uitdrukt.

 

Gebruik

Vergaderzalen, Bioskoop, Theater, Klaslokalen, Bibliotheken, Lezingstheaters, Entranceways en gangen, Muziekruimten, Toonzalen, Bureaus, Motorhuizen, Jonge geitjesslaapkamers, Huistheaters, Restaurants, bars en koffie.

9mm Akoestische Plafondcomités 0

Ons team:

Ontwerp en ontwikkelingsteam: ons ontwerp en ontwikkelingsteam zijn een team dat wetenschap beklemtoont en professionele en technische capaciteit benadrukt. Het kan aan allerlei behoeften van klanten op een globale manier voldoen. Het neemt het technologieonderzoek en het ontwikkelingsteam als kern, en neemt octrooien als belangrijke weg van de ondernemingsontwikkeling.

Productieteam: bouw akoestisch productie en bouw de dienstsysteem met hart op, bouw een rijp en volledig team door ons, en wijs aannemers, kwaliteitsinspecteurs, budgeters, materieel personeel, materiaalpersoneel, veiligheidsambtenaren en personeel van speciale types van het werk volgens de projectvereisten toe. De professionele nadruk, hartgrondige investering, elk geproduceerd product heeft het overeenkomstige gebiedende testrapport.

Op de markt brengend team: een op de markt brengend team met hartstocht, creativiteit, integriteit en capaciteit, die bij het front vechten om de bedrijfszakendoelen te bereiken. Wij zijn geëngageerd aan nauwkeurig het plaatsen van en het bevorderen van producten door het creatieve denken, en creëren grotere waarde voor ondernemingen met de minste investering.

Klantenserviceteam: wij hebben een klantenserviceplatform die de gehele wereld behandelen. Wij hangen altijd het de dienstconcept aan „eerst georiënteerde eerlijkheid, klant“, en streven ernaar om de menselijke, professionele en moderne professionele diensten voor klanten tot stand te brengen

 

FAQ

Q: Wat is de minimumordehoeveelheid?

A: Wij steunen kleine sleeporde van 5pcs voor voorraadproducten en 100pcs als begin voor de producten van de douaneproductie.

Q: Hoe kan ik een steekproef vóór orde krijgen?

A: Wij verstrekken vrije steekproeven die voor kwaliteitstest door uitdrukkelijk verschepen. Normaal komen de steekproeven in 5 werkdagen aan.

Q: Wat is uw betalingstermijn?

A: Normaal de betaling van 30% T/T als storting, evenwichtig vóór verzending. De regelmatige cliënten zullen van betere betalingstermijnen worden voorzien.

Q: Wat is levertijd voor mijn orden?

A: Het is normaal 7-15days voor regelmatige productie.

Q: Kan ik aan uw fabriek bezoeken.

A: Ja. Wij kunnen niet wachten om u in onze fabriek te zien.

 

 


9mm Akoestische Plafondcomités 1

9mm Akoestische Plafondcomités 2