De algemene raad past akoestische panelen toe

June 30, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over De algemene raad past akoestische panelen toe
 
In kleinere ruimten, bijvoorbeeld, vergaderzalen en privé-kantoor, zullen de correcte golven typisch eerste sprong tegen de muren. Veroorzaak deze zijn gewoonlijk de harde oppervlakten het dichtst aan de geluidsbron. In dit geval is het beter aan het gebruiken van aan de muur bevestigde akoestische panelen. Deze zullen helpen verminderend
het aantal golven die terug in de ruimte worden verzonden.

 

laatste bedrijfsnieuws over De algemene raad past akoestische panelen toe  0

 

 

In grotere ruimten en grote ruimten, hebben de correcte golven verschillend gedragen zich. De correcte energie verspreidt zich in om het even welke ruimte, maar in grotere ruimten, stuitert minder correcte energie terug in de ruimte aangezien het originele geluid soms doden vóór zelfs het bereiken van een hard element laat vallen.

Nochtans, de vaak correcte golven een harde oppervlakte alvorens het plafond eerder dan de muren raken dood-typisch te laten vallen. In deze gevallen, kunnen de horizontale aan het plafond opgehangen akoestische panelen helpen het geluid van de ruimte aanzienlijk verbeteren. Wanneer opgeschort van het plafond, absorberen de horizontale panelen ongewenste correcte golven. Voor betere akoestische prestaties, installeer de panelen in verschillende opschortingshoogten. De luchtzakken tussen de panelen zullen correcte golven vangen, die hen verhinderen nog verder in ruimten met hoge plafonds te reizen.

laatste bedrijfsnieuws over De algemene raad past akoestische panelen toe  1