Plafond Akoestisch Comité

November 25, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Plafond Akoestisch Comité

Het lastige lawaai kan een diepgaande invloed op concentratie hebben en het werkefficiency, die het maken voor ons moeilijk om zich effectief in het leven of het werk te concentreren of te communiceren.

laatste bedrijfsnieuws over Plafond Akoestisch Comité  0

Een efficiënte manier lawaai beduidend om te onderdrukken en reverberatie te verminderen is geluiddempende panelen in het bureau of het huis toe te voegen. Acousound verstrekt een verscheidenheid van akoestische panelen voor alle ruimten om van, van plafonds en muurpanelen aan ruimteverdelers en Desktopverdelers te kiezen. In dit artikel, benadrukken wij het Akoestische Plafond.

laatste bedrijfsnieuws over Plafond Akoestisch Comité  1

 

Akoestische Plafondtegels

Al onze akoestische producten (met inbegrip van het bovengenoemde plafond) worden gemaakt van HUISDIEREN plastic flessen. De flessenvlokken worden gemaakt van 100%-polyestervezel. Na productie en verwerking, vormen zij een zacht en duurzaam materiaal met unieke akoestische eigenschappen. Dit materiaal wordt gemaakt van minstens de gerecycleerde materialen van 60% post-consument, voldoet aan de vereisten van duurzame ontwikkeling. Het ook bevat VOCs en andere chemische materialen niet, zodat zult u geen vreemde geuren in de ruimte ruiken. Terwijl het verstrekken van correcte controle voor lawaaierige ruimten, zijn deze flame-retardant akoestische plafonds zeer lichtgewicht, vochtbestendig en milieuvriendelijk.

laatste bedrijfsnieuws over Plafond Akoestisch Comité  2

Onze akoestische plafondtegels zijn perfect voor woon en commerciële ruimten, toestaand bereikt u aan en gemakkelijk economisch 0,85 NRC in om het even welke ruimte. Deze tegels zijn beschikbaar in twee algemene grootte, 60*60cm en 60*120cm, en zijn geschikt voor installatie in standaardplafondnetten. Er zijn een verscheidenheid van kleuren om te kiezen van, verzekert de gepersonaliseerde aanpassingsdienst u hen kunt willekeurig aanpassen om uw decoratiebehoeften aan te passen. Deze efficiënte geluiddichte plafonds verstrekken een correct absorptieeffect terwijl het toevoegen van een beter decoratief effect aan de ruimte. Bovendien zal de stof niet wanneer binnen gebruikt, zodat u langzaam verdwijnen om zich over het langzaam verdwijnen na gebruik op lange termijn te hoeven niet ongerust te maken.

laatste bedrijfsnieuws over Plafond Akoestisch Comité  3

Als u om het even welke vraag of u hebt willen dat onze acousticians u een aangepast voorstel doen, tevreden contact-ons!. Vertel ons welk soort plaats dit is, grootte/hoogte en wij zullen een aangewezen voorstel voor de levering van akoestische panelen doen.

laatste bedrijfsnieuws over Plafond Akoestisch Comité  4