Contacteer ons
Yue Yang

Telefoonnummer : +86 13045419189

WhatsApp : +8613045419189

Hoe de HUISDIEREN worden Akoestische Comités vervaardigd?

July 22, 2021

Alvorens HUISDIEREN akoestische panelen te produceren, moeten wij eerst weten waar de grondstoffen uit komen. 60% van de grondstof van de polyestervezel komt de akoestische panelen uit en rekupereerbare HUISDIERENflessen. Zij moeten in reepjes van een bepaalde grootte worden gebroken alvorens zij kunnen verder worden verwerkt. Nadat de deeltjes worden gewassen en gedesinfecteerd, is het water in het plastic blad volledig droog, en gesmolten die dan bij 270°C, door een schroefextruder wordt en in gloeidraden wordt gekoeld uitgedreven die (over het algemeen met inbegrip van stapelvezels en gloeidraden).

laatste bedrijfsnieuws over Hoe de HUISDIEREN worden Akoestische Comités vervaardigd?  0laatste bedrijfsnieuws over Hoe de HUISDIEREN worden Akoestische Comités vervaardigd?  1

                                                         Grondstof

 

1. Het mengen zich & het Stapelen

 

Daarna, beginnen wij het productieproces. Eerst, moeten wij gekleurde vezels met laag-smelten-puntvezels mengen. Dit proces wordt geroepen het mengen zich. Misschien zult u vragen wat puntvezel met een laag smeltpunt is? Is het verschillend van andere vezels? Wij zullen dit recenter vermelden. Dit proces moet ervoor zorgen dat de twee grondstoffen volledig worden gemengd en gelijk verdeeld. De volledig gemengde grondstoffen gaan de kaardende machine in en kammen de materialen in losse vezellagen. Elke polyester geluiddempende raad wordt gemaakt van gevoeld niet-geweven.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe de HUISDIEREN worden Akoestische Comités vervaardigd?  2

 

2. Naald Ponsen & Rolling

 

Wij bouwen dichtheid en dikte door het materiaal samen needling en te rollen. Het herhaalde needling die het gevoelde HUISDIER ontvangt is één van de sleutels aan het creëren van een stijf paneel.

 

3. Het verwarmen

 

Dit proces verandert het materiaal van een broodje van zacht gevoeld aan een hard polyesterpaneel. De vezels met een laag smeltpunt die wij bij het begin vermeldden speelt hier een zeer belangrijke rol. Zij kunnen met andere vezels bij een lagere temperatuur van algemene polyester worden gesmolten en worden geplakt. Wanneer de temperatuur het smeltpunt van de vezel met een laag smeltpunt bereikt, smelt het en stroomt, en bevestigt samen stevig andere polyestervezels. Na het koelen, keert het in een in vaste toestand terug om de starheid van de raad te verbeteren.

 

Het hitteproces is één van het moeilijkste deel. Dit is omdat het materiaal in drie afmetingen wanneer verwarmd krimpt. Om het even welk tekort zal hier duidelijke oppervlaktetekorten veroorzaken.

 

4. Het snijden

De laatste stap is de panelen in hun definitieve grootte of vorm door de machine te snijden. De goede hulpmiddelen zijn in de eerste plaats vereist aan de succesvolle uitvoering van een baan. Slechts door overzicht en nauwkeurige scherpe hulpmiddelen, zoals CNC te gebruiken machines die trillende bladen en laser met behulp van. een bijna perfect paneel kunnen kunnen wij selecteren de beste scherpe methode volgens voldoen aan de eisen van de klant worden gesneden

laatste bedrijfsnieuws over Hoe de HUISDIEREN worden Akoestische Comités vervaardigd?  3